Dragi studenti,

29. travnja 2021. S početkom u 16:00 sati će se održati radionica na temu Otkrivanje vlastitog potencijala u komunikaciji, koja će se radi epidemiološke situacije održati online putem.

Obzirom da je prethodna radionica “Svjesna komunikacija” dobila izrazito dobre povratne informacije studenata koji su sudjelovali na njoj, želimo Vas pozvati na sudjelovanje u online radionici “Otkrivanje vlastitog potencijala u komunikaciji” koja se provodi u sklopu projekta Unapređenje i provedba stručne prakse u grafičkoj tehnologiji sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Radionicu će kao i prethodnu voditi Saša Borovnjak iz Life Potentiala koji je ujedno i član projektnog tima partnera u projektu.

Cilj radionice je proći kroz modele uspješne komunikacije koje su primjenjive u poslovnom, akademskom i privatnom segmentu.

Polaznici će imati priliku iskustveno proći kroz komunikacijske modele koji će im pomoći pri osvještavanju modela uspješne komunikacije u interakciji s drugima i kako pristupiti fleksibilnijem načinu komuniciranja kroz veću razinu svjesnosti. Na radionici ćemo se osvrnuti na vještine verbalne i neverbalne komunikacije. Također ćemo spomenuti potencijalne blokade, poput straha i anksioznosti koji se javljaju prilikom razgovora za posao, držanja prezentacija ili bilo koje vrste javnih govora.

Na radionici ćemo proći neke od ovih tema:

  • Svjesna komunikacija
  • Emocionalna inteligencija u timskom
  • Kako se nositi sa strahovima i anksioznošću prilikom prezentiranja?
  • Kako uspješno koristiti neverbalnu i verbalnu komunikaciju?
  • Elementi asertivne komunikacije
  • Spoznaja sebe kroz komunikaciju
  • Komunikacijom do vlastitih ciljeva

Na radionici ćemo ostaviti prostora za vaše potrebe u vidu toga što vam je bitno u komunikaciji s drugima te kako se bolje nositi sa životnim izazovima.

Da bi bolje razumjeli druge i imali uspješnu komunikaciju s drugima, potrebno nam je veće razumijevanje nas samih i otkrivanje našeg unutarnjeg potencijala u komunikaciji.

Molimo Vas da namjeru prisustvovanja prijavite na  https://forms.gle/5o8mSEDhsTMYxV6z6 do srijede 28.04.2021. u 14:00 sati.